KUNGÖRELSE

KUNGÖRELSE

Jag är så oerhört ledsen att behöva meddela att samtliga av julens annonserade filmer ställs in. Jag har helt enkelt inte råd att ta dem till Säffle. Det gäller Tjuren Ferdinand, The Greatest Showman, Monky och Ted. På vår hemsida och i våra affischskåp ser ni vilka filmer som kommer att visas under julen. Notera att bokningensfunktionen inte är tillgänglig from juldagen 25/12.

Med ett kontrakt som löper ut 31/1 2018 hade jag hoppats få göra ett snyggt avslut. Min verklighet vill något annat. Min personliga skuld till filmbolagen kommer jag få bära med mig länge. Men jag kan omöjligt se på när den bara växer. Att det drabbar er kära publik gör mig förtvivlad. Film på bio är fantastisk underhållning och ni har varit er lilla vackra biograf, och mig, trogen under fem år. Mitt hjärta blöder. Att Säffle kommun kommer säkerställa fortsatt drift av Sagabiografen är jag övertygad om. Ge dem bara lite tid så visas snart film på vita duken igen.

Bio under jul skall vi ha! Tre nyacfilmer återstår. Woody Allens nya film Wonder Wheel med Justin Timberlake, Kate Winslet & Jim Belushi, Jumanji 2 och Wind River, ett thrillerdrama med Jeremy Brenner. Men utan bokningssystem. Tillbaka till were we started. Med kö och hederlig biobiljett. Håll utkik i våra affischskåp⭐️

Min julklapp till er kära publik är bister. Men ett större hjärta för er, vår biograf, vårt kulturliv och vår kommun hittar ni ingenstans.
Det sitter i mig.
God Jul till er alla❤️ Ulrika Skålén

Visningar

Iphonemars15 488